SAWA maken we samen

De initiatiefnemers van SAWA maken het gebouw graag samen. Met de buurt. Met lokale initiatiefnemers. Met de toekomstige bewoners. En hun verhalen, wensen en enthousiasme delen we graag.

maak SAWA mee: online bijeenkomsten in juni en juli

Wij werken de komende weken hard door aan het ontwerp van SAWA. En we nodigen jou uit om met ons mee te denken. SAWA maken we samen. Wij zijn benieuwd naar de wensen en ideeën van jou als toekomstig bewoner of als buurtgenoot. Wij organiseren verschillende online Maak SAWA Mee avonden.

De nieuwe data zijn geprikt: 9, 16 en 24 juni & 2 en 9 juli.   

Vind je het leuk om met de ontwikkelaar en de architect mee te denken? Meld je dan aan voor een van de Maak SAWA Mee avonden. Tijdstip tussen 19 en 21 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je ontvangt dan een bevestiging. Er is een beperkt aantal plekken in elke meeting. Meedenken doen we in deze periode vanzelfsprekend online. Je ontvangt na aanmelden alle informatie over hoe dat werkt.

  • bijpraten buren

  • In café Verhip

buren bijpraten als start van de ontwikkeling

Mark en Robert zijn de ontwikkelaars van SAWA. En wij zijn buren. Wij wonen en werken op de Lloydpier en kennen de locatie als geen ander. Wij zijn dan ook begonnen met het vertellen van het verhaal van SAWA aan onze buren.

Op zondag 9 februari jl. hebben wij de uitgangspunten van het project Sawa aan de buurt gepresenteerd. De opkomst in het buurtcafé Verhip was hoog en de reacties waren overwegend positief.

Woon je op de Lloydpier en wil je als buurman of vrouw op de hoogte blijven van SAWA? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan mis je niks. 

interesse? schrijf je in

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Harmen van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken een afspraak om virtueel kennis te maken.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]