SAWA maken we samen

De initiatiefnemers van SAWA maken het gebouw graag samen. Met de buurt. Met lokale initiatiefnemers. Met de toekomstige bewoners. En hun verhalen, wensen en enthousiasme delen we graag.

Maak SAWA Mee avond 21 jan. 20:00 - 21:30u alles over het ontwerp van SAWA

Op donderdagavond 21 januari organiseren wij weer een online Maak SAWA Mee avond via Zoom. We vertellen je alles over het ontwerp van SAWA, buiten én binnen. 

Meedoen?
Vind je het leuk om hier meer over te weten te komen en wil je met ons meedenken en praten? Ga dan op 21 januari tussen 19.55 en 20.00 uur naar deze link om deel te nemen via Zoom en volg de instructies op je scherm. 

Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn voor de organisatie van de bijeenkomst! Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Automatisch op de hoogte blijven? 
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief onderaan de webpagina en je ontvangt automatisch bericht wanneer er weer een Maak SAWA Mee avond is! 

buren bijpraten als start van de ontwikkeling

Mark en Robert zijn de ontwikkelaars van SAWA. En wij zijn buren. Wij wonen en werken op de Lloydpier en kennen de locatie als geen ander. Wij zijn dan ook begonnen met het vertellen van het verhaal van SAWA aan onze buren.

Op zondag 9 februari jl. hebben wij de uitgangspunten van het project Sawa aan de buurt gepresenteerd. De opkomst in het buurtcafé Verhip was hoog en de reacties waren overwegend positief.

Woon je op de Lloydpier en wil je als buurman of vrouw op de hoogte blijven van SAWA? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan mis je niks. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Harmen van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken een afspraak om virtueel kennis te maken.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]