SAWA maken we samen

De initiatiefnemers van SAWA maken het gebouw graag samen. Met de buurt. Met lokale initiatiefnemers. Met de toekomstige bewoners. En hun verhalen, wensen en enthousiasme delen we graag.

maak SAWA mee: 27 oktober om 20:00 uur Groen en Biodiversiteit

Wij organiseren  regelmatig online Maak SAWA Mee avonden. Daar presenteren we de stand van zaken van het ontwerp, delen de nieuwste beelden en informatie en vragen wij je met ons mee te denken. 

Biodiversiteit is een belangrijk onderdeel van SAWA. We zijn een stap verder in het groenplan en horen graag of onze ideeën aansluiten bij de wensen uit de buurt en bij de ideeën van de nieuwe bewoners.

Heb je interesse om met ons mee te denken? Ga dan op 27 oktober tussen 19.55 en 20.00 uur naar DEZE LINK om deel te nemen aan de bijeenkomst en volg de instructies op je scherm.

Wanneer de link niet werkt, ga dan naar de website www.zoom.us/join. Vul daar eerst deze Meeting-ID in: 881 7997 5491 en vervolgens het Password: 037380.

buren bijpraten als start van de ontwikkeling

Mark en Robert zijn de ontwikkelaars van SAWA. En wij zijn buren. Wij wonen en werken op de Lloydpier en kennen de locatie als geen ander. Wij zijn dan ook begonnen met het vertellen van het verhaal van SAWA aan onze buren.

Op zondag 9 februari jl. hebben wij de uitgangspunten van het project Sawa aan de buurt gepresenteerd. De opkomst in het buurtcafé Verhip was hoog en de reacties waren overwegend positief.

Woon je op de Lloydpier en wil je als buurman of vrouw op de hoogte blijven van SAWA? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan mis je niks. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Harmen van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken een afspraak om virtueel kennis te maken.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]