SAWA maken we samen

De initiatiefnemers van SAWA maken het gebouw graag samen. Met de buurt. Met lokale initiatiefnemers. Met de toekomstige bewoners. En hun verhalen, wensen en enthousiasme delen we graag.

maak SAWA mee: online bijeenkomsten na de zomer

Wij organiseren online Maak SAWA Mee avonden. We presenteren de stand van zaken van het ontwerp, delen de nieuwste beelden en informatie. We nodigen jou uit om SAWA mee te maken. 

Alle Maak SAWA Mee avonden hebben plaatsgevonden. Na de zomervakantie plannen we nieuwe data in en ook dan praten we graag verder over SAWA. Samen met jou.

Vind je het leuk om een presentatie over SAWA te horen én jouw vragen te stellen aan de ontwikkelaar en de architect? Doe dan met ons mee.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

We delen graag onze visie en ambities én zijn natuurlijk benieuwd naar de wensen en ideeën van jou als toekomstig bewoner of als buurtgenoot. Leuk als je meedoet.

  • bijpraten buren

  • In café Verhip

buren bijpraten als start van de ontwikkeling

Mark en Robert zijn de ontwikkelaars van SAWA. En wij zijn buren. Wij wonen en werken op de Lloydpier en kennen de locatie als geen ander. Wij zijn dan ook begonnen met het vertellen van het verhaal van SAWA aan onze buren.

Op zondag 9 februari jl. hebben wij de uitgangspunten van het project Sawa aan de buurt gepresenteerd. De opkomst in het buurtcafé Verhip was hoog en de reacties waren overwegend positief.

Woon je op de Lloydpier en wil je als buurman of vrouw op de hoogte blijven van SAWA? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan mis je niks. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Harmen van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken een afspraak om virtueel kennis te maken.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]