DE TERRAS WONING

over deze woning

Kenmerkend aan het ontwerp van SAWA zijn de uitbundige terrassen die trapsgewijs omhoog lopen. Op elke verdieping ligt een unieke terraswoning. Luxueuze koopappartementen van 97 tot wel 166 vierkante meter. Alle terraswoningen hebben een riante daktuin op het westen en zuiden.

Deze fijne, ruime hoekwoningen zijn 3-zijdig georiënteerd. Ze hebben allemaal een balkon én een groot terras met vaste plantenbakken. De buitenruimten variëren van 63 tot zelfs 146 (!) vierkante meter. Sommige terraswoningen hebben méér buitenruimte dan de woning groot is.

Op het terras, jouw riante daktuin, is er volop ruimte voor het samenkomen met vrienden, lekker buiten leven, een boek lezen in de hangmat. Er is plek voor alles wat jij graag doet. SAWA is zo ontworpen dat alle terraswoningen een waanzinnig uitzicht hebben. Op jouw terras geniet je bij mooi weer van de middag en avondzon. En bij minder weer van de voorbijrazende wolken en spectaculaire luchten. Het uitzicht verveelt nooit.

In totaal zijn er van de twaalf terraswoningen in SAWA zes verschillende plattegronden beschikbaar. De indelingen van de terraswoningen verschillen dus onderling en ze zijn gelegen op andere verdiepingen. Wat spreekt jou het meeste aan?

De voordeur ligt aan een gezellige galerij. Binnenin het appartement vind je een zee aan ruimte. In de meeste plattegronden van de terraswoningen zijn twee slaapkamers ingetekend. Er is genoeg ruimte voor een derde en soms zelfs een vierde slaapkamer.

wat maakt de terraswoning uniek?

De ruimte in de appartementen en het licht dat aan drie zijden naar binnen valt. Tel daarbij de zeer royale buitenruimte op die om je woning heen loopt en met mooie zon-georiënteerde terrassen en balkons. Door de vaste plantenbakken maakt jouw woning deel uit van de kenmerkende groene uitstraling van SAWA.

ligging SAWA

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]