HET PENTHOUSE

over het penthouse

Op de bovenste twee verdiepingen vind je de vier penthouses van SAWA. Hier woon je ruim, unieke en met aan alle kanten fenomenaal uitzicht. De ondergaande en opkomende zon is elke dag weer anders. Binnen vind je vanzelfsprekend een zee aan ruimte en buiten leef je op de rijk ingerichte groene terrassen. In SAWA is er alle ruimte voor jouw wensen en keuzes.

Drie penthouses hebben een oppervlakte van 120 vierkante meter en het grootse penthouse meet maar liefst 165 vierkante meter. En dat is nog zonder buitenruimte! De terrassen aan drie zijden zijn ruim en groen ingericht. Ze hebben een oppervlakte van 34 tot 104 vierkante meter. Dit geeft het begrip buitenruimte bij een appartement een heel nieuwe betekenis. In SAWA leef je buiten net zo vrij als binnen. Op de randen van de terrassen en delen van de balkons komen plantenbakken die straks een groene oase vormen.

De plattegronden van de penthouses die zijn nu zijn ontworpen, laten zien dat meerdere indelingen mogelijk zijn. Meer (slaapkamers) of juist liever grotere ruimtes. Vanzelfsprekend denken we graag mee over jouw ideale plattegrond. Wat vast staat is dat je hier dagelijks geniet van het mooiste uitzicht en waanzinnige zonsondergangen.

waarom zijn de penthouses in SAWA bijzonder?

Hier koop je een zee aan ruimte en vrijheid om jouw ideale wereld binnen en buiten te creëren. Je heb uitzicht naar alle windrichtingen, van de Nieuwe Maas tot en met de stad. Elke dag ervaar je hier een afwisselend en een uniek uitzicht.

ligging SAWA

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]