DE DEK WONING

over de dekwoning

De groene binnentuin van SAWA vormt straks het hart van het gebouw. Hier ontmoeten buren elkaar. Alle woningen van SAWA kijken uit op het ruime en gezellige gezamenlijke dek. Slechts een aantal bewoners heeft het geluk om direct áán het dek te wonen. Deze vijf dekwoningen zijn grotere woningen van 81 tot 106 vierkante meter.

Doordat je aan het dek woont, voelt de ruimte rondom je woning vanzelfsprekend groot. Het groene gemeenschappelijke dek is jouw voortuin. Dat is fijn thuiskomen. Je wandelt over het dek naar jouw voordeur. Bijna alle dekwoningen hebben – naast de vrijheid van het dek - ook een eigen privé buitenruimte.

In de groene binnentuin bloeien straks planten en groeien kruiden en groenten in de moestuin. Samen met de buren zet je je groene vingers aan het werk. Hier kom je tot rust, klets je met de buurvrouw en speelt je kind veilig met haar buurjongetje.

Alle dekwoningen zijn uniek. Allemaal zijn ze ruim opgezet. Er is ruimte voor minimaal twee slaapkamers.

wat een dekwoning bijzonder maakt?

De unieke plattegrond, de ruimte maar vooral het voordeel dat je direct aan de waanzinnige groene binnentuin woont. Extra woongenot en praatjes met je buren gegarandeerd. Er zijn slechts vijf van deze bijzondere woningen aan het dek beschikbaar.

ligging SAWA

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]