DE BALKON WONING

over deze woning

De balkonwoning is het meest voorkomende type in SAWA. Eigenlijk kun je niet spreken van één type: we hebben acht verschillende plattegronden voor de balkonwoningen ontworpen. Er zijn 38 appartementen van dit type, verdeeld over zo goed als alle verdiepingen. De balkonwoningen zijn de compacte én middelgrote appartementen in SAWA. Het oppervlakte varieert van 51 tot 90 vierkante meter.

Deze woningen – de naam zegt het al – hebben allemaal een royaal balkon op het westen en/of het zuiden. Bij sommige hoekwoningen loopt het balkon helemaal door naar het noorden. De balkonwoningen zitten verspreid door het gebouw. Je hebt vanaf jouw balkon zicht op het water en de stad. De balkons variëren in grootte, van 9 tot wel 31 vierkante meter.

Bij interesse in een balkon woning, kun je kiezen uit acht verschillende indelingen. Voor ieder wat wils. De woningen hebben één of twee slaapkamers. Bij sommige plattegronden kun je een extra kamer intekenen.

De entrees van de woningen liggen aan een galerij. Aan het ontwerp en de inrichting van de galerijen in SAWA wordt veel aandacht besteed. Het zijn fijne plekken waar steeds drie tot maximaal acht voordeuren op uitkomen. Hier ontmoeten buren elkaar voor een praatje of een drankje. Zo heb je niet alleen een balkon maar ook aan de andere kant van jouw woning een extra plek om buiten te zijn.

uniek aan de balkonwoningen?

Buitenruimte op het westen en zuiden georiënteerde met mooie uitzichten richting het water (Nieuwe Maas en Schiehaven) en de stad. Hoe hoger hoe mooier! De balkonwoningen bieden veel flexibiliteit in grootte en de indeling van de appartementen. Voor ieder wat wils.

ligging SAWA

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]