Kopen in SAWA

Goed nieuws voor als je ook in SAWA wilt wonen. Er is nog een beperkt aantal koopwoningen in SAWA beschikbaar. We tonen hier de beschikbare woningen. Onze makelaars hebben het meest recente overzicht. En helpen je graag! 

14.01 Penthouse van 165 m2

Een waanzinnig penthouse met een zee aan ruimte binnen én buiten. Dit penthouse meet maar liefst 165 vierkante meter. En dat is nog zonder buitenruimte! De terrassen (aan drie zijden) zijn ruim en groen en hebben samen een oppervlakte 104 vierkante meter. In SAWA is er alle ruimte voor jouw wensen en keuzes. De plattegrond van dit penthouse, laat zien dat meerdere indelingen mogelijk zijn.   

Kenmerken 14.01

14.02 Penthouse met zicht op stad en Nieuwe Maas 

Waanzinnig penthouse met een zee aan ruimte binnen én buiten. Dit penthouses heeft een oppervlakte van bijna 120 vierkante meter. Bijzonder aan dit appartement zijn de twee balkons aan de noord- en zuidzijde van in totaal 34 vierkante meter. In SAWA leef je buiten net zo vrij als binnen. Hier woon je ruim, uniek en met aan alle kanten fenomenaal uitzicht. Vanzelfsprekend denken we graag mee over jouw ideale plattegrond. 

Kenmerken 14.02

11.02 Compacte woning met uniek uitzicht

Dit is nu eens een compacte en vooral slim ingerichte woning. Je woont hier in een appartement van 67 vierkante meter. Met 2 slaapkamers en een fijn balkon van 9 vierkante meter op het zuiden. De balkonwoning ligt op de elfde verdieping: waanzinnig uitzicht gegarandeerd. De entrees van de woning ligt aan een galerij, een fijne plek waar je buiten kunt zijn en je buren ontmoet. 

Dit appartement is verkocht onder voorbehoud.  

Kenmerken 11.02

11.03 Ruime balkonwoning op hoogte

Ook dit slim ingedeelde appartement van 75 vierkante meter met twee slaapkamers is nog beschikbaar. Met een balkon van 12 vierkante meter op het zuiden én een eigen plekje op de gezellige galerij. Op de elfde verdieping dus waanzinnig uitzicht. En je hebt niet alleen een eigen balkon maar ook aan de andere kant een extra plek op de galerij om buiten te zijn.

Dit appartement is verkocht onder voorbehoud.  

Kenmerken 11.03

2.10 Terraswoning met een zee aan buitenruimte

Een hoekwoning van 111 vierkante meters, met twee slaapkamers én een waanzinnig terras van 75 vierkante meter (!). Omdat je op de tweede verdieping woont, is het gezamelijke groen dek van SAWA nabij maar je geniet wel van jouw eigen privé buitenruimte. Samenkomen met vrienden, lekker buiten leven, een boek lezen in de hangmat. Er is plek voor alles wat jij graag doet. 

Kenmerken 2.10

1.12 Wonen áán het groene dek

Er is nog een woning direct aan het gezamenlijke dek te koop. Een fijne ruime woning van 89 vierkante meter mét een eigen balkon op het westen en een privé buitenruimte in de luwte op het dek. Deze groene binnentuin van SAWA vormt straks het hart van het gebouw. Alle woningen van SAWA kijken uit op het ruime en gezellige gezamenlijke dek. Slechts een aantal bewoners heeft het geluk om er direct áán te wonen. Het is jouw voortuin. Dat is fijn thuiskomen.

Kenmerken 1.12

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]