Wonen in het Lloyd kwartier

Aglaia (37) en Jerrel (37) zijn getrouwd, hebben twee kinderen (3 & 9 jaar) en wonen al 12 jaar op de Müllerpier in Rotterdam. We spraken hen over hun woonwensen en wat ze zo aantrekt aan SAWA.

Jerrel & Aglaia Toekomstige bewoners van SAWA

“Voor ons is het belangrijk dat we in een kindvriendelijke buurt wonen. Waar ze veilig kunnen spelen, rondrennen en waar hun vriendjes in de buurt wonen. Wij wonen graag in de stad, liever in een appartement dan in een rijtjeshuis, omdat dit beter bij ons past. De stad willen wij zeker niet uit, mits de woning genoeg buitenruimte heeft en in de buurt genoeg groen aanwezig is.”

SAWA geeft ons een vakantiegevoel

“Houtbouw spreekt ons erg aan. Het is warm en dichtbij de natuur. De ruime terrassen missen we nu in ons huidige appartement. Het is mooi dat er in SAWA écht gedacht wordt aan groen. Daar kan je niet genoeg van hebben in je leefomgeving. Verder geeft het met het uitzicht over het water een vakantiegevoel. Wat SAWA ook bijzonder maakt is het gemixte publiek dat bij elkaar komt. Je gaat hier niet zomaar wonen, je moet echt bewust kiezen voor wonen in een houten gebouw en alles wat daarbij komt kijken.”

Als gezin wonen in de stad

“Onze ideale woonwens is om te blijven wonen in het Lloydkwartier in Rotterdam. SAWA spreekt ons daarom aan en we zijn dan ook benieuwd welke ontwikkelingen het met zich meebrengt. Wonen in dit stukje Rotterdam heeft veel voordelen. Het is een combinatie van allerlei aspecten: de rust in de buurt, het gemak om snel in de stad te zijn, de bereikbaarheid en het mooie uitzicht.”

meer hout minder CO2

SAWA wordt het eerste houten gebouw van Rotterdam. Beton stoot CO2 uit. Hout slaat het op. Gezonder dus. En hout is fijn om in te wonen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]