Nieuw icoon van Rotterdam

We vroegen een van de makelaars van SAWA naar SAWA Rotterdam. Hoe is het om hier straks te wonen? En wat is de Lloydpier voor een plek?

Ivo van Wylick makelaar

Geweldige plek vol licht, lucht en ruimte

“SAWA wordt een ijkpunt op de Lloydpier. Zowel qua architectuur en innovatie als duurzaamheid. Er zijn drie zaken die SAWA uniek maken: de mooie vormgeving, de sterk verminderde ecologische voetafdruk en de unieke woningspecificaties licht, lucht en ruimte. De filosofie van SAWA past in de trend van zorgzaam omgaan met jezelf en je omgeving. Tegenwoordig zijn we zo bezig met ecologie, gezond eten, minder autorijden en verstandig keuzes maken. Bij SAWA kun je dat nu in de meest basale vorm doen, namelijk in je woning. En je krijgt er een geweldige plek voor terug: vol licht, lucht en ruimte.”

SAWA is volledig veilig en voldoet aan alle wettelijke eisen

“De architect en de ontwikkelaar hebben veel onderzoek gedaan naar het in elkaar zetten van dit soort innovatieve houten constructies. Zo staan veiligheid, geluid, isolatie, duurzaamheid en comfort centraal. Wij zijn echt trots dat we aan dit bijzondere project mogen meewerken.”

 Lloydkwartier is Rotterdam op z’n best

“Het Lloydkwartier is een fantastische plek om te wonen. Alles wat Rotterdam te bieden heeft, komt hier samen: water, historie, design & architectuur, cultuur, creativiteit. Met de Euromast, Het Park en het Stadscentrum om de hoek. Alle denkbare grootstedelijke voorzieningen liggen in de buurt. Het Lloydkwartier is getransformeerd tot een heel fijne plek midden in de stad. Als je tijdens de zonsondergang vanaf de pieren de avondzon ziet glinsteren op het water, dan waan je je haast op vakantie. En SAWA is hier de kers op de taart.”

Persoonlijk advies voor de best passende woning

“Het verkoopproces starten we met zoveel mogelijk informatie over de woningen te geven. Dan volgt er een inschrijvingstermijn. Afhankelijk van de belangstelling bekijken we hoe we gaan toewijzen. Wij gaan altijd voor een persoonlijke benadering zodat we de best passende plek voor een koper kunnen adviseren. We nemen iedere koper bij de hand om zijn of haar droomwoning te vinden.”

meer bomen minder steen

SAWA wordt een gebouw van hout. Hout ademt, is herbruikbaar en fijn om in te wonen. En het stoot geen CO2 uit maar slaat het juist op. Minder steen, minder uitstoot betekent een duurzaam en gezond gebouw.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]