SAWA maken we samen

De initiatiefnemers van SAWA maken het gebouw graag samen. Samen met de buurt. Samen met lokale initiatiefnemers. Samen met de toekomstige bewoners. Hun verhalen, wensen en enthousiasme delen we graag.

niet alleen maar samen

maak SAWA mee

Tijdens de ontwikkeling van SAWA hebben we meerdere Maak SAWA Mee avonden georganiseerd. Dit waren online bijeenkomsten om geïnteresseerden en omwonenden mee te nemen in de ontwikkeling van SAWA. Van een aantal van deze bijeenkomsten zijn opnames gemaakt. Die delen we hier graag. Ze staan vol nuttige informatie, over o.a. houtbouw, het ontwerp en het groenplan. We waren tijdens deze bijeenkomsten nog volop in ontwikkeling met het project. Dat betekent dat sommige onderdelen nog niet 100% vast stonden. We willen benadrukken dat de informatie in de video’s op sommige punten niet meer 100% aansluit bij het huidige ontwerp. In de verkoopstukken staat de juiste informatie.

Maak SAWA Mee groen en biodiversiteit kijk het terug

Op 27 oktober 2020 vond de Maak SAWA Mee avond plaats over SAWA's groenplan. Samen met een aantal gepassioneerde deelnemers gingen we in gesprek over de bijdrage van SAWA aan de biodiversiteit van de Rotterdam. Piet Vollaard, oprichter van De Natuurlijke Stad, presenteerde SAWA's groenplan en lichtte toe hoe SAWA een thuis biedt voor mens, dier én plant. Kijk Piet's presentatie hieronder terug. 

    

Maak SAWA Mee het ontwerp, buiten én binnen kijk het terug

Op 21 januari 2021 vond de Maak SAWA Mee avond plaats over SAWA's bijzondere ontwerp. Robert Winkel, architect van SAWA, presenteerde het unieke ontwerp dat buren en natuur verbindt. Samen met de mensen die hier graag willen wonen, buren en geïnteresseerden spraken we over de toekomst van SAWA. Kijk Robert's presentatie hieronder terug. 

buren bijpraten als start van de ontwikkeling

Mark en Robert zijn de ontwikkelaars van SAWA. En wij zijn buren. Wij wonen en werken op de Lloydpier en kennen de locatie als geen ander. Wij zijn dan ook begonnen met het vertellen van het verhaal van SAWA aan onze buren.

Vorig jaar presenteerden wij de uitgangspunten van SAWA aan de buurt. De opkomst in buurtcafé Verhip was groot en de reacties waren overwegend positief.

Woon je op de Lloydpier en wil je als buurman of vrouw op de hoogte blijven van SAWA? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan mis je niks. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]