Positief Imago

Amber Heij, woont al sinds de bouw van de Schiecentrale in dit gebied. Amber is creatief met muziek en video en helemaal thuis in Rotterdam. We vroegen haar naar toekomstplannen en het toekomstige woongebouw SAWA dat hier straks is gevestigd op de Lloydpier.

Amber Heij buurtbewoner

"Toen ik hier kwam wonen was de Schiecentrale nog een gebied bestaande uit slechts twee panden en het 25Kv. Inmiddels is de Schiecentrale uitgegroeid tot populair woon- en werkgebied. Wat mij aantrekt aan wonen in dit gebied is nieuwbouw, ik houd van nieuwbouw, dat heeft me altijd al aangetrokken. En het feit dat je zo snel in het centrum bent, het is een creatief gebied en een rustig stukje Rotterdam. Dit past goed bij mezelf, ik werk in de creatieve industrie, houd van muziek en gezelligheid.

Iedereen kent elkaar op de kade

Overal waar ik heb gewoond, heb ik altijd erg goed contact gehad met de buren. In de stad is het minder belangrijk om wel/niet anoniem te blijven. Dit is anders wanneer je in een dorp woont. Ik vind het fijn om te weten wat voor mensen er in de buurt wonen, zo kun je elkaar nog eens helpen of gewoon een praatje maken als ik mijn kinderen naar school heb gebracht.

Fascinerend dat SAWA volledig van hout wordt gebouwd

Het is een relatief klein stukje grond waar SAWA op wordt gebouwd, ik kijk er dan ook niet letterlijk tegenaan. Ik denk dat SAWA positief bijdraagt aan het imago van dit gebied. Ik denk dat dit gebouw zeker anders aan zal doen dan een gebouw van beton. Ik kijk er dan ook naar uit om een kop koffie te drinken in een bar of restaurant, ik hoop dat ze dit meenemen in het ontwerp, want dat mis ik hier nog wel."

meer hout minder CO2

SAWA wordt het eerste houten gebouw van Rotterdam. Beton stoot CO2 uit. Hout slaat het op. Gezonder dus. En hout is fijn om in te wonen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]