SAWA in verkoop

De start van de verkoop van de woningen in SAWA was eind 2021. We hebben veel nieuwe kopers mogen verwelkomen. Er is nog een aantal woningen beschikbaar. Wil jij ook wonen in SAWA? Lees hieronder alles over de koopwoningen.

Alles over de koopwoningen

Wil je ook wonen in SAWA? Er is nog een klein aantal woningen beschikbaar. Als je interesse hebt in een koopwoning in SAWA: dan is het het snelste om even de makelaars te bellen of mailen, zij informeren je graag over de actuele stand van zaken. En helpen je graag. 

In SAWA komen in totaal 39 koopwoningen. Er zijn vier type koopwoningen.  

In onderstaande downloads vind je alles over het proces. Heb je een vraag: wij zijn er voor je. Bel of mail gerust!

Wonen in SAWA
(hierin lees je wat wonen in SAWA betekent)   

Plattegrondenboek
(hier staan alle plattegronden bij elkaar)  

Prijslijst
(en hier de prijzen op een rij) 

Technische omschrijving 
(hier staat alle technische informatie over de woningen) 

Bouwdroom
(hier lees je welke stappen je doorloopt ná de koop)  

Brochure
(alles over het project en de woningen) 

alles op een rij in de verkoopbrochure

SAWA, het gezondste gebouw van Nederland. Op een waanzinnige locatie op de Lloydpier in Rotterdam bouwen we een woongebouw van vijftig meter hoog van hout. Waarom we SAWA van hout maken en wat onze andere duurzaamheidsambities zijn, lees je in de brochure. 

Je vindt er natuurlijk ook alle informatie over de woningen en de algemene ruimtes en voorzieningen in het gebouw. Zoals het gezamenlijke groene dek, het hart van SAWA. 

Je kunt de brochure downloaden. Wil je een gedrukt exemplaar doorbladeren, ze liggen op kantoor bij onze makelaars

huurwoningen

Er komen 70 huurwoningen in SAWA.

Daarvan zijn er 50 woningen in de middenhuur. Deze liggen in het lage deel aan de Lloydstraat en bevinden zicht rondom de liftkern. Een aantal woningen komt in de plint van het gebouw, met een eigen voordeur en tuin aan de straat. De huurprijzen liggen ongeveer tussen de € 720 – 1.050 (indicatie, prijspeil 2019).

Er komen 20 vrije sector huurwoningen in SAWA. Die liggen in het midden van het hoge bouwdeel. De huurprijs van deze woningen is nog niet bekend. 

Huurders moeten nog wel even geduld hebben. De start van de verhuur van de woningen is op zijn vroegst pas in 2023

disclaimer

We hebben de beelden en impressies met veel zorg samengesteld om je een goed beeld te geven hoe SAWA wordt. De video’s zijn vooral bedoeld als sfeerimpressie. Je kunt geen rechten ontlenen aan de verstrekte informatie, beelden, de impressies en video's op deze website. 

SAWA financiën

Om je te helpen bij financiële vragen over het kopen van een woning en de financiering ervan, hebben we financieel adviseurs aan ons team toegevoegd: Pieter-Bas Poelhekke CFP en Marco Wagenaar van Poelhekke Wagenaar Hypotheken. Natuurlijk ben je vrij om je eigen adviseur te gebruiken. Niets moet maar als je dat wel handig vindt, kunnen zij een persoonlijk advies uitbrengen.

Wil je een vraag stellen of advies vragen door Poelhekke Wagenaar Hypotheken? Bel dan 010-4850433 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij helpen je graag verder op weg. 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]