Kopen in SAWA

Goed nieuws voor als je ook in SAWA wilt wonen. Er is nog een beperkt aantal koopwoningen in SAWA beschikbaar. We tonen hier de beschikbare woningen. Onze makelaars hebben het meest recente overzicht. En helpen je graag! 

Ondernemen in SAWA

Ben je nog op zoek naar de ultieme plek voor jouw horeca concept of maatschappelijke voorziening? Wij bieden een geweldige plek aan in SAWA! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag! 

14.01 Top appartement van 165 m2

Een waanzinnig top appartement met een zee aan ruimte binnen én buiten. Dit top appartement meet maar liefst 165 vierkante meter. En dat is nog zonder buitenruimte! De terrassen (aan drie zijden) zijn ruim en groen en hebben samen een oppervlakte 104 vierkante meter. In SAWA is er alle ruimte voor jouw wensen en keuzes. De plattegrond van dit top appartement, laat zien dat meerdere indelingen mogelijk zijn.   

Kenmerken 14.01

14.02 Top appartement van 120 m2

Waanzinnig appartement met een zee aan ruimte binnen én buiten. Dit top appartement heeft een oppervlakte van bijna 120 vierkante meter. Bijzonder aan dit top appartement zijn de twee balkons aan de noord- en zuidzijde van in totaal 34 vierkante meter. In SAWA leef je buiten net zo vrij als binnen. Hier woon je ruim, uniek en met aan alle kanten fenomenaal uitzicht. Vanzelfsprekend denken we graag mee over jouw ideale plattegrond. 

Kenmerken 14.02

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

vraag het de makelaar

Ivo, Remco en Babs van Kettner Makelaardij staan voor je klaar. Bel 010-4526555 of mail naar info@woneninsawa.nl en we vertellen je alles over de (koop)woningen en het recente aanbod.

SAWA waar leg dat dan? SAWA waar leg dat dan?

About SAWA [English]

Cookies | Privacy | Disclaimer About SAWA [English]